Milli Piyango oraya da 'el attı'! Artık ikinci el araba çekilişi yapılacak

Milli Piyango oraya da 'el attı'! Artık ikinci el araba çekilişi yapılacak
Karşılığı nakit olan piyango çekilişlerini özel sektöre devreden Milli Piyango İdaresi, gerçekleştirdiği çekilişlerle talihlilere elektronik eşya, tatil, cep telefonu gibi hediyelerin yanı sıra ikinci el araba çekilişini de yapacağı açıkladı.

MİLLİ PİYANGO İKİNCİ EL ARABALARA DA 'EL ATTI'!

Milli Piyango İdaresi de Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile karşılığı nakit olmayan her türlü eşya piyangosu düzenleme yetkisi çerçevesinde bu alana yöneldi. Söz konusu düzenlemeyle faaliyetlere kaynak sağlanması, hazineye vergi ve kamu payı aktarımına devam edilmesi, başta sosyal medya olmak üzere fiziki ve elektronik ortamlar üzerinden illegal düzenlenen ve her geçen gün daha da artarak devam eden eşya piyangosu faaliyetlerinin yasal zemine çekilmesi amaçlandı.

Milli Piyango İdaresi, Piyangosepeti.com.tr sitesi yanında, "Otoloto.com.tr" sitesi üzerinden de otomobil çekilişi gerçekleştirecek. Bu kapsamda, gerçek veya tüzel kişiler tarafından kendi mülkiyet veya tasarruflarında bulunan ya da satışına aracılık ettikleri ikinci el araçların ikramiye olarak konulması sağlanacak. Dünyanın farklı ülkelerindeki piyango idareleri de ikinci el araç çekilişi gerçekleştirebiliyor.

Milli Piyango, Hemen Kazan, Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara gibi karşılığı nakit olmak üzere oynatılan şans oyunlarının lisans haklarını 1 Ağustos 2020 itibarıyla özel sektöre devretti. Bu oyunların Milli Piyango İdaresince oynatılmasına son verildi. (AA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar