Milli Gazete, Temel Karamollaoğlu’na ‘Şah çekti’

Milli Gazete, Temel Karamollaoğlu’na ‘Şah çekti’
Oğuzhan Asiltürk'ün Milli Gazete'de sabaha karşı 04.30'da yayına giren “En önde dalgalanan bayrağımız ahlâkî ve mânevî değerlerimizdir” başlıklı yazısı gündeme bomba gibi düşerken, Milli Gazete'den Temel Karamollaoğlu ile ilgili dikkat çeken bir hamle geldi.

GÜNBOYU-DETAY

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Millî Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün Milli Gazete'de yayımlanan yazısı gündeme otururken, yazının yayına giriş saatti de büyük dikkat çekti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Grup Toplantısı'ndan sonra gazetecilerin Asiltürk ile ilgili sorusuna verdiği yanıtta, "Ben onu duymadım. İlk defa sizden duyuyorum" demesi üzerine Milli Gazete, sabaha karşı saat 04.30'da yayına aldığı Asiltürk yazısını yeniden birinci sıraya taşıdı.

Milli Gazete'nin bu hamlesi kulislerde konuşulurken, Gazetenin Asiltürk lehine taraf aldığı iddia edilirken, Karamollaoğlu'nun "İlk defa sizden duyuyorum" sözü üzerine tepki olarak sabaha karşı girilen yazının yeniden manşetlerinde birinci sıraya çekildiği görüldü.

asiltur-milli.jpg

NE OLMUŞTU?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temasıyla başlayan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin koluna girmesiyle devam eden süreçte parti içi muhalefet dozunu giderek artıran Asiltürk, Milli Gazete'nin internet sitesinden yayınladığı "muhtıra" niteliğindeki açıklamada, partinin oy kaybını ileri sürüp Karamollaoğlu yönetimini açıkça hedef aldı. Yasaklı dönemde vekaleten atanan genel başkanın Erbakan'dan habersiz hiçbir şey yapmadığını, kendi görüşüne göre hareket etmediğini söyleyen Asiltürk, Genel Başkan Karamollaoğlu'nun kararlarını kendisine danışmadan aldığını ima etmişti.

Temel Karamollaoğlu, Asiltürk'ün Saadet Partisi'ne yönelik 'Bana itaate söz verdiniz' ifadelerinin sorulması üzerine "Ben onu duymadım. İlk defa sizden duyuyorum. Maalesef bazı çevreler bu konuyu kendilerine göre pompalayıp duruyorlar. Eğer yetmiyorsa uyduruyorlar." cevabını vermişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar