Temel Karamollaoğlu'nun Oğuzhan Asiltürk cevabı sert oldu: Fitne çıkarmayın...

Temel Karamollaoğlu'nun Oğuzhan Asiltürk cevabı sert oldu: Fitne çıkarmayın...
Cumhur İttifakı ile yakın temasa giren Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün bugün Milli gazete'de çıkan yazısında Temel Karamollaoğlu ilgili çarpıcı göndermede bulunurken, Karamollaoğlu, Asiltürk ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Millî Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün Saadet Partisi'ne yönelik 'Bana itaate söz verdiniz' ifadelerinin sorulması üzerine "Ben onu duymadım. İlk defa sizden duyuyorum. Maalesef bazı çevreler bu konuyu kendilerine göre pompalayıp duruyorlar. Eğer yetmiyorsa uyduruyorlar." cevabını verdi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

"FİTNE ÇIKARMAYIN"

Sözcü'de yer alan habere göre, Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, partisinin Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Millî Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün, Milli Gazete'de kaleme aldığı yazıda Saadet Partisi’ne yönelik ‘Bana itaate söz verdiniz’ ifadelerini soran ATV muhabirine şu cevabı verdi:

Ben onu duymadım. İlk defa sizden duyuyorum. Maalesef bazı çevreler bu konuyu kendilerine göre pompalayıp duruyorlar. Eğer yetmiyorsa uyduruyorlar. İki hafta önce basit bir rahatsızlıktan dolayı bir arkadaşımızı basın toplantısına görevlendirdim, ‘Saadet partisi gitti, Temel Karamollaoğlu ayrılıyor…’ yapmayın bunu yahu.

Bunu özellikle de ATV ve A Haber için de söylüyorum, bu konuları istismar etmekten lütfen vazgeçin, gerçeklerle yüz yüze gelin. Böyle ‘acaba bir fitne çıkarabilir miyiz, bir karışıklık olur mu? Şöyle söylendi ama biz bunu şöyle tevil edebilir miyiz, gibi bence yorumları bir kenara bırakın. Teşekkür ediyorum ben buna cevap verme ihtiyacı da duymuyorum.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar