Milli Eğitim Bakanlığı’ndan devasa maaşla personel alımı: KPSS şartına uyanlar hemen başvuru yapabilir

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan devasa maaşla personel alımı: KPSS şartına uyanlar hemen başvuru yapabilir
Yeni personel alım ilanıyla kamuoyunu bilgilendiren Milli Eğitim Bakanlığı, bu kapsamda personel alımı şartları ve başvuru tarihine dair detayları içeren bir duyuru yayınladı. İşte Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alım ilanı...

Sevcan GİRGİN/ Günboyu

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli bilişim personeli pozisyonları için yeni bir personel alımı ilanı yayınladı. Başvuru şartlarına dair detaylı bilgiler de paylaşıldı. İşte Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı hakkındaki detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı, kamu kurumlarındaki personel alımlarını sürdürüyor. Son ilanda, sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular için belirlenen tarihler ve gereken şartlar şu şekildedir:

Başvurular, 2022 ve 2023 yıllarında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) KPSSP3 puanının yüzde 70'i ile Yabancı Dil Sınavı (YDS) veya Yükseköğretim Kurulu tarafından denk kabul edilen başka bir dil sınavının yüzde 30'u toplamı üzerinden değerlendirilecektir. Adaylar dikkate alınacak puanlar için KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyenler için KPSS puanının 70 olarak kabul edileceğini unutmamalıdır. YDS veya benzeri bir dil sınavı puanı olmayan adayların yabancı dil puanı ise 0 olarak hesaplanacaktır.

MEB BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Başvuruların nasıl yapılacağı ve hangi kadroların alım yapılacağı gibi detaylar ayrıca ilanla açıklanacak. Adaylar, başvuru süreci ve başvuru şartları hakkındaki ayrıntıları inceleyerek başvuru işlemlerine başlayabilirler. Başvuru ile ilgili güncel bilgilere Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi veya ilanın yer aldığı resmi kaynaklardan ulaşabilirler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar