Yeni şarkısını duşta çıplak paylaşım yaparak duyurdu!

Yeni şarkısını duşta çıplak paylaşım yaparak duyurdu!
Yeni albümünü tanıtmak için duşta çıplak şarkı söyleyen şarkıcı Miley Cyrus sosyal medyayı yaktı geçti. Müzik piyasasında cüretkâr hareketleriyle öne çıkan Cyrus, yeni parçası Flowers'ın tarihini duşta açıkladı.

''Hannah Montana'' ile şöhretin basamaklarını çıkan Miley Cyrus özel hayatı ve çıplak pozlarıyla sıklıkla adından söz ettiriyor. Yeni albümünün tanıtımını yapmak için duşta şarkı söyleyen Cyrus, adeta sosyal medyayı salladı.

Geçtiğimiz yıl ilk cinsel deneyimini iki kızla yaşadığını söyleyen Cyrus, birlikte olduğu ilk erkeğin ise eski eşi Liam Hemsworth olduğunu söylemişti.

YOKSA İNTİKAM ŞARKISI MI?

12 Ocak''ta çıkacağını duyurduğu şarkı için duşta çıplak şekilde paylaşım yapan Miley Cyrus''un yeni teklisinin çıkış tarihinin, 2018-2020 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Liam Hemsworth''un doğum günü ile aynı gün olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Çiftin hayranları şarkının, intikam şarkısı olduğu tahminlerinde bulunuyor. Şarkıcı, parçanın çıkış tarihinin 12 Ocak olduğunu söylerken, "Kendime çiçek alabilirim, adımı kuma yazabilirim" diyerek şarkıyı haykırdı.

Miley ve Hemsworth ''The Last Song'' filmi setinde tanışan ve 10 yıl birlikte olan Miley Cyrus, 23 Aralık 2018’de gizli bir törenle evlenmişti. 8 ay evliliğin ardından ise ayrılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar