Miley Cyrus ve Yungblud kafa karıştıran görüntülere böyle yanıt verdi: Sadece arkadaşız

Miley Cyrus ve Yungblud kafa karıştıran görüntülere böyle yanıt verdi: Sadece arkadaşız
Hayatının aşkıyla gerçekleştirdiği evliliği kısa sürede sona eren genç yıldızın önceki gün bir meslektaşı ile sergilediği samimi hareketler kafalarda soru işaretleri yarattı.

Kafa karıştıran görüntülere böyle yanıt verdiler

Arkadaş grubuyla birlikte gittikleri barda ileri düzeyde bir samimiyet sergileyen iki genç yıldızın "sadece arkadaş" olmadıkları ileri sürdü.

Uzun süre nişanlı kaldıktan sonra aniden evlendiği Liam Hemsworth'ten yine hızla boşanan Miley Cyrus, önceki gün bir grup arkadaşıyla gittiği barda Yungblud ile samimi şekilde görüntülendi. Bu durum, Cyrus ile Yungblud'ın birbirlerine sarılmaları, Yungblud'ın Miley Cyrus'ın saçlarını okşaması objektiflere takıldı.

Bu fotoğrafların basına yansımasından sonra Cyrus ile gerçek adı Dominic Richard Harrison olan Yungblud arasında romantik bir ilişki doğduğu iddiaları ortaya atıldı. Fakat iki genç şarkıcının çok iyi arkadaş olduğu, farklı bir ilişki yaşamadıkları belirtildi.

22222-001.jpg

Miley Cyrus, Liam Hemsworth'ten ayrıldıktan sonra Kaitlynn Carter ve Cody Simpson ile birlikte olmuştu. Yungblud ise bir süre önce Halsey ile yaşadığı ilişkiyle konuşulmuştu. 

912345.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar