Milan'ı yıkan Yusuf Yazıcı performansının sırrını açıkladı

Milan'ı yıkan Yusuf Yazıcı performansının sırrını açıkladı
UEFA Avrupa Ligi'nde Lille formasıyla Milan'a karşı 3 gol atarak hat- trick yapan Yusuf Yazıcı, performansının sırrını paylaştı. Yazıcı açıklamasında uyku koçu olduğunu söyledi.

Milan'a karşı kaydettiği 3 gol ile tekrar gündeme gelen ve UEFA Avrupa Ligi'nde gol krallığında en tepede kendine yer bulan Yusuf Yazıcı performansının sırrını paylaştı. 

Yazıcı şunları söyledi:

“Her alanın profesyonellerinden oluşan bir ekibimiz var. Sadece bugünü, yarını değil, bundan 10-15 sene sonrayı da planlıyoruz.
Uyku koçum Nick 2 ay önce ekibe katıldı. Günlük rutinim, alışkanlıklarım kayıt altına alındı. Sonra 80 soruluk bir test çözdük. Evin sıcaklık derecesinden, günlük beslenmeye kadar birçok veriye dayanarak bir uyku sistemi belirledik. Dinlendiğim ortamı revize ettik

"SPOR PSİKOLOĞUMLA SEANSLAR YAPIYORUM"

“Sabah evde kendime yarım saatlik bir zaman yaratıyorum dünyadaki gelişmeleri takip etmek için. Sonra kahvaltı ve antrenman için tesislere gidiyorum. İngilizce ve Fransızca derslerimi akşam yapıyoruz. Düzenli aralıklarla spor psikoloğumla seanslar yapıyorum.

"GOL SEVİNCİ BULALIM" DEMİŞ

"Birkaç ay önce ekiple toplantı yaparken ‘Beni ifade edecek bir gol sevinci bulalım, içinde adım ve soyadımın baş harfleri ‘Y’ olsun’ dedim. Birkaç gün sonra kariyer danışmanım Okan Can Yantır, 'Koştuktan sonra durup ellerini iki yana aç ve 'Y' harfi oluştur‘ dedi."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar