Mika Raun, Armağan Çağlayan'ın sorusuna verdiği yanıtla beyin yaktı

Mika Raun, Armağan Çağlayan'ın sorusuna verdiği yanıtla beyin yaktı
Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, cinsiyet geçiş sürecinde yaşadığı değişim ve Tayland'a gerçekleştirdiği seyahatle gündeme damga vurmuştu. Mika, geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu ve "Ameliyat oldunuz mu?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Mika Can Raun, TikTok üzerinden paylaştığı videolarla kısa sürede geniş bir takipçi kitlesi elde etmiş ve cinsiyet geçiş sürecindeki dönüşümüyle büyük ilgi çekmişti. Tayland seyahati sırasında uzun bir süre paylaşım yapmamış olması, hayranlarının merakını uyandırmış ve çeşitli dedikodulara yol açmıştı. Bu sessizliği, cinsiyet değişikliği ameliyatı olma iddialarıyla ilişkilendirilen Mika, sonunda Armağan Çağlayan'ın programında gerçeği açıkladı.

Mika'nın hastane odasından paylaştığı serumlu fotoğraf ve hemşirelerle çekilmiş bir kare, cinsiyet ameliyatı iddialarını doğrulayan önemli bir ipucu oldu. Fenomen, Çağlayan'ın sorusu üzerine "Ameliyat oldunuz mu?" sorusuna "ne ameliyatı?" yanıtını vererek dikkatleri üzerine çekti.

5r5r.jpg

Programın devamında Mika, bedenini ruhuna uydurma konusundaki soruya ilginç bir cevap verdi. "Hala cinsiyetsiz olduğumu düşünüyorum ruhen. Öteki taraftaki suretimizin böyle olduğuna inanıyorum" diyen Mika, konuşmasında bedeniyle olan ilişkisini "O zaten başından kaybetmiş bir materyal benim için. Ne değiştirsem de, neyi yanlış yapsam da zaten bomboş bir kağıda karalıyormuşum gibi geliyor" ifadeleriyle anlattı.

s-221ca504914309f68834d4487940db22d5b440b3.webp

tt.jpg

s-9608b8a3c036b3bdcfc0760c6af1526f97626043.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar