MHP'li isimden et fiyatlarındaki artışla ilgili ilginç çıkış

MHP'li isimden et fiyatlarındaki artışla ilgili ilginç çıkış
Kırmızı et fiyatlarına 15 günde iki kez zam gelince, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, bu artışın nedeninin FETÖ olduğunu söyledi.

Son 15 günde iki kez zam alan kırmızı et fiyatları, gündemdeki yerini koruyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, bu artışların arkasında FETÖ'nün olduğunu iddia ederek, konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kırmızı et fiyatlarındaki hızlı artışın, Türkiye'ye karşı örtülü bir ekonomik operasyonun parçası olduğunu belirten Yönter, CNN Türk'te yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu fiyat artışları Türkiye'nin gerçeklerine dayanmıyor. Bu bir siyasi operasyon. Arkasındaki hain FETÖ'yü bulmak lazım. Fırsatçı ahlaksızların üzerine gidelim. Ekmeğimizden ne istiyorsunuz? Türkiye aslında ekonomide bağımsızlık savaşı veriyor."

Yönter, et fiyatlarındaki zamların toplumun ekonomik dengesini zorladığını belirterek, FETÖ'nün bu durumu istismar ettiğini savundu. "Türkiye'nin ekonomik bağımsızlığını savunmak adına bu tür olumsuzluklara karşı birlik olmalıyız." diyen Yönter, hükümeti etkili adımlar atmaya çağırdı.

Özellikle son birkaç aydır et fiyatlarındaki ani yükselişin pek çok vatandaşı maddi anlamda zor durumda bıraktığı göz önünde bulundurulduğunda, MHP Genel Başkan Yardımcısı'nın bu açıklamaları tartışmalara yol açabilirken, FETÖ iddiası üzerine yapılacak incelemeler ve kamuoyu tepkileri merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar