MHP'den Bolu'da 54 yıl sonra bir ilk!

MHP'den Bolu'da 54 yıl sonra bir ilk!
1969 yılında kurulan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bolu’da 54 yıl sonra ilk kez milletvekili çıkardı. 50 bin 726 oy alan MHP Milletvekili İsmail Akgül adliyeye giderek mazbatasını aldı.

Bolu’da 54 yıldır milletvekili çıkaramayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 28.dönem milletvekilliği seçimlerinde başarıya imza attı. Bolu’da seçim sonuçlarına göre 50 bin 726 oy alan MHP bir vekil çıkarmayı başardı. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde milletvekili seçilen MHP’nin 1.sıra Milletvekili Adayı İsmail Akgül mazbatasını aldı.

"BİZİM İSMAİL OLARAK SAHİP ÇIKTINIZ"

Bolu Adliyesinde İl Seçim Kurulu Başkanı Zafer Koç’tan mazbatasını aldıktan sonra açıklamada bulunan Akgül, “Bizim için gurur verici bir olay oldu. Başta tüm Bolulu hemşerilerimizin ‘Bizim İsmail’ olarak sahip çıktıklarından dolayı, İl, Merkez İlçe, Ülkü Ocakları Başkanlarımıza, İl Yöneticilerimize, İlçe Başkanlarımıza, Kadın Kolları Başkanlarımıza ve değerli eşim, annem, babam, ailem ve hep birlik-beraberlik içinde olmanın, bu beraberliğinde meyvesini almanın onuru ve gururu içerisindeyiz.

Rabbim ‘Bizim İsmail’ olarak aynı samimiyetle, aynı iman ve itikatla memleketimize hizmet etmeyi nasip eylesin. Dün neysek, bizde bugün aynıyız. Hayatımızda tek değişen omzumuza binen, memleketimizin omzumuza binen yüküdür. Milletimizin bize vermiş olduğu yetkiyle inşallah bu samimiyetimizle memlekete hayırlı işler yapmak üzere, zaten gönüllü olarak bu memlekete hizmet ediyorduk. Şimdi bir yetkiyle hizmet etmenin onuru ve gururu içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar