MHP Genel Merkezi'nde kritik toplantı! AKP'li isimler de geldi

MHP Genel Merkezi'nde kritik toplantı! AKP'li isimler de geldi
AKP ve MHP'nin yerel seçimde işbirliği için çalışan heyetleri bir araya geldi. Toplantıyı sosyal medya hesabından duyuran MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, çok kapsamlı bir toplantı vurgusu yaptı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Seçimde çoğu parti ittifak yoluna gitmeyeceğini belirtirken çoğu partide ittifak ile seçime gireceklerini açıkladı. Seçimde ittifak yapacak olan partilerin başında gelen AKP ve MHP (Cumhur İttifakı), özellikle geçen seçimlerde kaybedilen büyükşehirleri kazanmanın yolunu arıyor.

Henüz net bir aday da buluşamayan ve çalışmalarına dair herhangi bir açıklama yapmayan Cumhur İttifakı’ndan yeni bir paylaşım geldi.

ÇOK KAPSAMLI BİR TOPLANTI VURGUSU

MHP Genel Başka Yardımcısı Feti Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde işbirliği için çalışan heyetlerinin bir araya geldiğini açıkladı.

MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya dair bilgiler veren Yıldız paylaşımında, "AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Efkan Ala, Genel Başkan Yardımcıları Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ve Sayın Ali İhsan Yavuz’la Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde, Mahalli İdareler Seçimleriyle ilgili çok verimli, çok kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdik" ifadelerine yer verdi.

fettti.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar