Metro İstanbul'dan seferlere maç düzenlemesi

Metro İstanbul'dan seferlere maç düzenlemesi
İstanbul, 29 Ocak 2024 - İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Metro İstanbul, Galatasaray-Gaziantep futbol karşılaşması nedeniyle oluşabilecek yoğunluğu önlemek amacıyla M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattına ek seferler düzenleyeceğini duyurdu.

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray-Gaziantep maçının sebep olabileceği yoğun talebi karşılamak adına ek seferlerin, 7,5 dakika aralıklarla M2 hattında gerçekleştirileceği belirtildi. Metro İstanbul yetkilileri, bu ek seferlerin 18.00-19.45 saatleri arasında, maçın başlama ve bitiş saatleri arasında, Yenikapı-Seyrantepe arasında aktarmasız olarak düzenleneceğini açıkladı.

Özellikle futbol maçları ve etkinlikler nedeniyle oluşacak artan yolcu talebini karşılamak üzere alınan bu önlemin, İstanbul'daki toplu taşıma hizmetlerinde konforu artırmayı amaçladığı ifade edildi. Metro İstanbul, vatandaşların maç trafiği nedeniyle rahat ve hızlı bir şekilde ulaşım sağlamalarını hedefleyerek, bu tür özel durumlar için esnek sefer düzenlemelerine devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar