Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ifşa etti: Bir ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü biri

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ifşa etti: Bir ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü biri
"Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum, gerekirse programına çıkarım" ifadesiyle açıklamalarda bulunan Duygu Nebioğlu'nun, geçen yıl Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Nebioğlu, bir ablasının babasının da ünlü bir isim olduğunu ve hukuk mücadelesi verdiğini açıkladı.

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan Nebioğlu, annesiyle iletişim kurmakta zorlandığını ve çabalarının sonuçsuz kaldığını belirtti.

"Annemle en son 2010 yılında görüştüm. O zamandan beri hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum. Babamın Metin Akpınar olduğunu o zaman öğrenmiştim. Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. O zamandan beri ne aradı ne de sordu. Dayılarım ve teyzelerim üzerinden de ulaşamadım. Annemin vefat ettiğinde Türkiye'ye geldiğinde bile benden saklandı. Bizimle iletişim kurmak istemiyor. Ben annemi bulmak istiyorum. Bu nedenle Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Onun bu konuda başarılı olabileceğine inanıyorum. Gerekirse programına katılırım" şeklinde konuştu.

661619294b64a4f8d4b030b2.webp

“EVLİLİK DIŞI İLİŞKİDEN DÖRT ÇOCUĞU VAR”

Nebioğlu, annesinin altı çocuğu olduğunu ve bunlardan ikisinin Almanya'daki bir evlilikten olduğunu belirtti. Kendisiyle birlikte dört kardeşinin daha olduğunu ve annesinin evlilik dışı ilişkilerinden de dört çocuğu olduğunu ifade etti. Ayrıca bahsettiği bir ablasının babasının da medya dünyasında çok ünlü bir isim olduğunu ve hukuk mücadelesi verdiğini dile getirdi.

1712896836251-duygu-nebioglu-metin-akpinarpng-22.jpg

“ ABLAMIN BABASI MEDYA DÜNYASINDAN ÜNLÜ BİR İSİM”

Kardeşlerinden birinin babasının görüşmeyi reddettiğini söyleyen Nebioğlu, "Ben Metin Akpınar'la görüşebildim. Ancak ablamın babası görüşmeyi kabul etmiyor. Dava sonuçlandığında bu konu daha fazla konuşulacak. Ben Metin Akpınar'a fiziksel olarak benziyorsam, ablam da babasına benziyor. O da çok ünlü bir isim medya dünyasında. Ancak bu konuda daha fazla detay veremem. Annem de sanırım bu davanın sonucunu bekliyor. Dava sonuçlandığında ortaya çıkacak diye düşünüyorum" dedi.

xfratlxntugwsshakirnuw.webp

“ANNEM VE BEN HAKARETLERE MARUZ KALDIK”

Metin Akpınar'ın "bir gece ilişkisi" açıklamasıyla ilgili de konuşan Nebioğlu, "Kendi itibarını korumak isteyen bir adam. Sadece kendi çıkarlarını düşünerek bu açıklamayı yaptı. Ancak bu açıklama sonrası ben linç edildim. Metin Akpınar gerçeklerin ortaya çıkmasını istemiyor gibi görünüyor. Bir kadın olarak da bu durumdan incindim. Annem ve ben hakaretlere maruz kaldık. Bu ilişkinin tek sorumlusu annem değil. Tek endişem gerçeklerin ortaya çıkması. Kimseye karşı bir kinim yok, sadece kırgınım" şeklinde konuştu.

awwpnjembegzuxfpxy2h3g.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar