Usta oyuncudan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına dev bağış!

Usta oyuncudan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına dev bağış!
Kahramanmaraş depreminin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası için Halk TV kanalında bağış toplandı. Usta oyuncu Metin Akpınar 500 bin TL bağışta bulundu. Ünlü isim yaptığı paylaşımla Twitter Türkiye gündeminde ilk sırada yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi''nin başlattığı "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi''nde gerçekleştirildi. Cem Adrian''ın "Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım" adlı türküyü seslendirerek kampanya başlatıldı. Halk TV’de İsmail Küçükkaya ve Seda Selek kampanyayı sundu.

Ünlü pek çok isim geceye bağış yaptı. Usta sanatçı Metin Akpınar da 500 bin TL bağış yaptı. Usta sanatçı yaptığı bağışla sosyal medyada gündem oldu. Twitter''da ''Metin Akpınar'' hashtag''i adı altında kısa sürede çok sayıda tweet atıldı.

Sanatçının bağışına "Helal olsun" yorumları yapıldı.

Hatay bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşiyle birlikte iki ailenin bir yıllık kirasını karşılayacaklarını duyurdu. Yıldız Tilbe de geceye dayanışma için katılanlar arasındaydı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar