Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten İstanbullulara kar uyarısında bulundu!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten İstanbullulara kar uyarısında bulundu!
Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten İstanbullulara kar yağışı ile ilgili uyarılarda bulundu. Sosyal medya üzerinden vatandaşların o güne dikkat etmelerini söyleyen Ökten, 'İstanbul'da büyük bir tipi ihtimali var. Kar yağışıyla birlikte fırtına hayatı zorlaşacak' dedi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden  İstanbullulara uyarıda bulundu.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten hava tahmin raporları ile gündeme oturmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yaptığı bir paylaşımda pazar günü için kar yağışına dikkat edilmesini istedi.

Ökten, "İstanbul''da Pazar günü büyük bir tipi ihtimali var. Kar yağışıyla birlikte fırtına hayatı zorlaştıracak. İstanbul havalimanında uçuşunuz varsa gözden geçirmeniz gerekiyor. Kar vortex şeklinde olacağı için çok yoğun..." dedi.

Ökten, diğer bölgeler için ise, "Ülkemizin doğusu bol kar yağışları alacak gibi görünüyor. Gaziantep de örtülük kar alacak. Doğu Anadolu''nun tamamı kalın bir kar tabakası alacak. Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkâri zor şartlar yaşayabilir..." ifadesini kullandı.bırakmayız!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar