Meteoroloji uyarmıştı! Sağanak sonrası atmosferik nehri kenti esir aldı

Meteoroloji uyarmıştı! Sağanak sonrası atmosferik nehri kenti esir aldı
California'da verilen kuvvetli yağış alarmı devam ediyor. yüzlerce kişinin tahliye olduğu eyalette sel baskını ve şiddetli yağış devam ederken bu sefer, atmosferik nehir fırtınası için uyarı verildi.

ABD''nin California eyaletinde etkili olan yağış, bölgede sel baskınlarına neden oldu. Sağanak yağış devam ederken uyarılar da peş peşe geldi. 

ABD''nin California eyaletinde günlerdir şiddetli yağış ve sel baskınlarıyla mücadele sürerken, yeniden ''atmosferik nehir'' fırtınasının etkili olacağı belirtildi.

ABD''nin California eyaletinde hafta sonu şiddetli yağış ve sel baskınlarının ardından binlerce kişi tahliye edilmeye çalışıldı, binlerce ev elektriksiz kaldı.

Hafta sonu etkili olan aşırı yağış ve fırtına sebebiyle 2 kişi hayatını kaybederken, yeni hafta itibariyle başka bir ''atmosferik nehir'' fırtınasının geleceği uyarısında bulunuldu.

Ulusal hava durumu tahmin merkezine göre, yağmurların Pazartesi gecesi hız kazanması ve yağışlardan bazı bölgelerden etkilenmesinin mümkün olduğu kaydedildi.
 
Associated Press''in aktardığı haberde, sel felaketlerinin yeni fırtınalar geldikçe büyüdüğü belirtildi.

Hafta sonu en çok etkilenen bölgeler arasında, Orta California''daki nehir kıyısı bölgeler yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar