ABD'de herkes bunu konuşuyor: Biden'dan 'gizli belge' sorusuna yanıt!

ABD'de herkes bunu konuşuyor: Biden'dan 'gizli belge' sorusuna yanıt!
ABD'de gündem Başkan Joe Biden'ın ofisi ve konutunda bulunan 'gizli belgeler'. California eyaletindeki bir afet bölgesini ziyaret eden Başkan Biden'a konu hakkında ne diyeceği sorulurken, Biden'dan ''Bir avuç belgenin yanlış yerde bulundu'' dedi.

ABD''nin 46. Başkanı olan Joe Biden''ın başı bu kez de ''gizli belgeler'' nedeniyle dertte.

AA''nın haberine göre, Biden, doğal afetlerin tahrip ettiği California''yı ziyaret ederek, afetten etkilenen bölgeleri yerel yöneticilerle birlikte inceledi.

Burada yaptığı konuşmasının sonunda gazetecilerin "gizli belgelerle" ilgili soruları karşısında Biden, "Burada ciddi bir sorunumuz var. Amerikan halkı bana neden bu hususta (California''daki afet) soru sormadığınızı tam olarak anlamıyor" diyerek tepki gösterdi.

Biden, "Bir avuç belgenin yanlış yerde bulunduğunu" söyleyerek, söz konusu belgeleri derhal Ulusal Arşivlere ve Adalet Bakanlığına teslim ettiklerini kaydetti.

Meselenin çözülmesi için ilgili birimlerle tam teşekküllü işbirliği yaptıklarını kaydeden Biden, "Orada bir şey olmadığını göreceğinizi düşünüyorum. Hiçbir pişmanlığım yok. Avukatlarımın bana söylediklerini yapıyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar