Mersin’deki katliam gibi kazada muavinden skandal itiraf!

Mersin’deki katliam gibi kazada muavinden skandal itiraf!

Mersin- Adana yolunda meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu. Muavinin itirafı kan dondurdu!

Mersin-Adana Otoyolu'nda ıslak yolda kayan yolcu otobüsünün karşı şeride geçmesi sonucu oluşan zincirleme kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 30’dan fazla kişi ise yaralandı.

aw213174-04.jpg

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kaza yerinde incelemeler devam ederken kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oldu. Cenazelerden 9'u, yakınlarına teslim edilerek memleketlerine gönderildi.

hhh.jpg

Buna göre hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: Serhat Taraman, Elif Taraman, İpek Taraman, Ozan Kılıç, Birsen Çiftsüren, Sultan Acet, Taha Acet, Mehmet Kaplan, Halil Şimşek ve Ayla Çelik Teymen.

34.jpg

MUAVİNDEN SOLLADIK İTİRAFI

Kazaya tanık olan Murat Şahin’in anlattıkları ise dehşeti gün yüzüne çıkardı. Şahin “Hava yağışlıydı. İşte bir anda karşı taraftan otobüsün takla atarak geldiğini gördüm. Otobüsün muavininin kazadan sonra, 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum. Zaten otobüsün şeklinden de belliydi. Otobüs direkt kırınca bu şekilde takla atarak geldi" dedi.

aw213174-06.jpg

BAKAN YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaza sonrası yaptığı açıklamada şu bilgiyi vermişti:

Diyarbakır’dan İstanbul’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Mersin ili Tarsus ilçesi Yenice Mahallesi mevkiinde otobanda iki binek araç ve bir kamyonla çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada maalesef 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

aw213205-01.jpg

aw213174-08.jpg

İlgili Haberler