Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’na sürpriz ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’na sürpriz ziyaret
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’nin hikayesinden etkilenerek sahiplendiği köpeği Karamel ve arkadaşı, Seçer’i tebrik etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, halkın güvenini tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Seçer’i mazbatasını almadan önce sürpriz bir isim ziyaret etti. Seçer’in sahiplendiği depremzede köpeğin yavrusu Karamel ve arkadaşı Rex, başkanın odasına çiçeklerle birlikte hayırlı olsun ziyaretine geldi.

Sevgi dolu bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Seçer’in videosu çok beğenildi, yorum yağmuruna tutuldu.

mmmmmm.jpg

KARAMEL'İN HİKAYESİ

Hikayesi oldukça ilginç olan 3 aylık yavru köpek Karamel, Hatay'daki bir enkazda bulunan depremzede köpek 'Zeus'un yavrusu olarak dünyaya geldi.

VAHAP SEÇER, DEPREMZEDE ZEUS'UN YAVRUSU KARAMEL'İ SAHİPLENDİ

Zeus, o bölgede faaliyet gösteren bir ilaç firması yetkilisinin dikkatini çekti ve bu kişi aracılığıyla Mersin'deki bir otel sahibi tarafından sahiplenildi. Ancak bir süre sonra Zeus'un yavruları otel yetkililerinin bakımını üstlenememesi nedeniyle Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin hayvan barınağına gönderildi.

zaaa.jpg

Barınakta yaşam mücadelesi veren yavrulardan biri olan Karamel'in hayatı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in ziyareti sırasında değişti. Seçer, oteli ziyaret ederken Karamel'in hikayesini öğrendi ve onu sahiplenmeye karar verdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar