Merdan Yanardağ'dan filmlerde bile göremeyeceğimiz seçim hilesi iddiası

Merdan Yanardağ'dan filmlerde bile göremeyeceğimiz seçim hilesi iddiası
14 Mayıs tarihinde yapılacak seçim öncesi filmlerde bile göremeyeceğimiz iddialar ortaya atılmaya başlandı. Tele1'in sahibi Merdan Yanardağ, "Seçim pusulasında Erdoğan dışında adaylara basılacak oylar silinecek" iddiasında bulundu.

Merdan Yanardağ, seçim pusulasında Erdoğan dışında adaylara basılacak oyların silineceği ve saat 17:00’den sonra Erdoğan kısmında ‘Evet’ mührünün görüleceğine dair iddialar olduğunu söyledi.

Yanardağ, "İstihbaratıma dayalı olduğunu düşünün. Seçim pusulasında Erdoğan dışında adaylara basılacak oyların silineceği ve saat 17:00’den sonra Erdoğan kısmında ‘Evet’ mührünün görüleceğine dair iddialar var" dedi.

RUHAT MENGİ DE DAHA ÖNCE GÜNDEM OLMUŞTU

2018 seçimlerinde de gazeteci Ruhat Mengi, "Arkadaşlar sabah bir arkadaşın kayınpederi oy kullandıktan sonra 1 -2 dk toparlanmak için kabinde oyalanmış sonra bakmış ki bastığı mühür uçup gitmiş. Uçucu mühür göndermişler CHP''nin kesin kazanacağı yerlere kıyamet kopmuş tutanaklar falan tutulmuş. Lütfen herkese duyurun" ifadeleriyle sosyal medyada gündem olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar