Mercedes-Benz araçlarda Tesla şarj istasyonları kullanılacak

Mercedes-Benz araçlarda Tesla şarj istasyonları kullanılacak
Tesla’nın (TSLA) ABD’de bir standart haline gelmesi beklenen Supercharger şarj istasyonları, Ford Motor (F) ve General Motors (GM) araçlarının kullanıcılarının ardından artık Mercedes-Benz sahiplerine de sunulacak.

Mercedes Benz tarafından yapılan açıklamada araç sahiplerinin 2024’ten itibaren Kuzey Amerika’daki 12 bin Tesla Supercharger’ını kullanabilecekleri belirtildi. Şirket, 2025’ten itibaren Tesla’nın Kuzey Amerika Şarj Standardı’nı tüm araçlarına entegre edecek. Ayrıca Mercedes Benz, Kuzey Amerika’da 2.500’den fazla yüksek güçlü şarj cihazı ile şarj ağını eş zamanlı olarak genişletmeyi planlıyor.

Bu içerik, içeriğin yayınlandığı günkü veriler baz alınarak hazırlanmıştır. İçerikte geçen hedef fiyat tahminleri, uzman ve analist yorumları bu içeriğin yayınlandığı tarihte geçerlidir. Bu tahmin ve yorumlar zaman içinde değişkenlik gösterebilmektedir. Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Kullanılan hisse işlem görselleri; hisse adı, fiyatı ve grafikleri de dahil temsilidir, yatırım tavsiyesi değildir. (Midas)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar