Meral Akşener'in Özgür Özel'den ne istediği ortaya çıktı! En yakınındaki isimden ilginç bilgiler geldi

Meral Akşener'in Özgür Özel'den ne istediği ortaya çıktı! En yakınındaki isimden ilginç bilgiler geldi
Meral Akşener’in en yakınındaki isimlerden biri CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifak tartışmasıyla ilgili kulis bilgisi aktardı. Akşener, Özel’den ne istedi?

Kübra Par'la Farklı Açılar programına Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, gazeteci Gürkan Hacır, hukukçu Bışar Özbey, eski Genel Kurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç konuk oldu.

Sevinç, canlı yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yakın bir isimle görüştüğünü, CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifak süreciyle ilgili edindiği kulis bilgisini paylaştı.

Sevinç, Meral Hanım’a yakın bir isimle görüştüm diyerek, ittifak süreciyle ilgili Akşener’in Özel’den ne istediğini açıkladı.

“ONURUMUZA DOKUNACAK…”

Sevinç, "İYİ Parti’nin CHP içindeki değişim sürecini yakından takip ettiğini biliyorum. İstanbul kongresinde değişimci kanadın kazanmasından sonra, merakla izlediklerini söyledi.

Özgür Özel'in CHP Genel Başkanlığı'na seçilmesinin ardından Meral Akşener'e yakın bir isimle görüştüğünü belirtti. Görüşme sırasında ittifak sürecine dair, "Meral Hanım'ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde uğradığı haksızlıklar ve sonraki CHP-İYİ Parti ittifakı tartışmalarıyla ilgili, onurumuza dokunacak bir açıklama duymak isteriz" dediğini paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar