Meral Akşener’in o çağrısı büyük ses getirdi: İYİ Parti İmamoğlu ve Yavaş’a karşı aday çıkaracak mı?

Meral Akşener’in o çağrısı büyük ses getirdi: İYİ Parti İmamoğlu ve Yavaş’a karşı aday çıkaracak mı?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul ve Ankara’da Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın karşısına aday çıkarıp çıkarmayacakları konusunda açıklama yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aylar öncesinden 26 Ağustos'ta kritik açıklamalarda bulunacağını ve partisinin yol haritasını açıklayacağını duyurmuştu.

Akşener konuşmasında yerel seçimlere tüm partilerin ayrı girmesi için çağrıda bulundu.

halktv.com.tr'den Ercan Dalgıç'ın haberine göre, Akşener, büyük ses getiren o çağrısının ardından medya kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Akşener, İstanbul ve Ankara’da Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın karşısına aday çıkarıp çıkarmayacakları sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Ben bütün partilere ayrı ayrı girmemiz açısından bir teklifte bulundum. Ama nereye doğru gider, nereye evrilir, onu bilmiyorum. Biz her yerde tek başına girecekmişiz gibi çalışma yapıyoruz. Ama bir şey daha söyledim, yerelde teşkilatlar birbiriyle bir çalışma yapabilirler. Onlar gelir, eder, ona bugünden bir şey söylemek mümkün değil. Ama şöyle bir durum var, ucuz etin yahnisi lezzetsiz oluyormuş

İSTANBUL VE ANKARA'DA ADAY ÇIKARILACAK MI?

Akşener, İmamoğlu ve Yavaş için şunları söyledi:

“Bu iki arkadaşımızın karşısına aday çıkarılacak, çıkarılmayacak, onlara günü geldiğinde bakılır ama arkadaşlarımız istedi, aday oldular, çıkarıldığı takdirde de yani bizim aday gösterdiğimiz kişi ne üzerinden konuşacak? Proje üzerinden konuşacak. Yani biz ‘vay efendim bunlar ocudur, şucudur’ demiyoruz, demeyeceğiz.

- Şehirlere dair işbirliği yapılabilir mi?

Tabii ki yapılır.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar