Meral Akşener'in fuhuş yapıldığını iddia ettiği otel kimin çıktı! Yetim kızları kullanıyorlar dedi

Meral Akşener'in fuhuş yapıldığını iddia ettiği otel kimin çıktı! Yetim kızları kullanıyorlar dedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oteli olan polis müdürlerinin kimsesiz kızları fuhuşa zorladığı iddiasında bulunduğu otelin kime ait olduğu ortaya çıktı.

Meral Akşener, oteli olan polis müdürlerinin bu otellerde kimsesiz kızları fuhuşa zorladığını iddia etmişti.

Otelin Ankara’da faaliyet gösteren bir otel olduğu öne sürüldü.

T24’ün özel haberine göre otelin, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında açığa alınan bir polis müdürüne ait olduğu ancak emekli bir polisin üzerine kayıtlı olduğu iddia edildi.

aa-20231117-32941126-32941123-aksener-kirikkalede-aday-tanitim-toreninde-konustu.jpg

OTELİN SAHİBİ AÇIĞA ALINAN POLİS MÜDÜRÜ ÇIKTI

Söz konusu otelin, gerçek sahibinin yine Kaplan soruşturması çerçevesinde açığa alınan üst düzey bir polis müdürüne ait olması karşın resmi kayıtlarda emekli polis S.Ç.’ye ait olarak gözüktüğü iddia edildi.

S.Ç.’nin aldığı hissenin finansal kaynağının ise, Kaplan soruşturması çerçevesinde açığa alınan ve Ankara’da görev yapan üst düzey polis müdürünce sağlandığı öne sürüldü.

ayhan.jpg

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 18 Kasım’da Şile’de partisinin istişare toplantısında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Akşener, otel sahibi polis müdürlerinin bu otellerde kimsesiz kızlara fuhuş yaptırıldığını iddia etti.

“Eski içişleri bakanı olarak özellikle takip ediyorum” diyen Akşener, “Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti’ye psikolojik harp uyguluyorlar. Ama karşılarında rahmetli Teoman Koman’ın talebesi var. El mi yaman bey mi yaman? Hep beraber göreceğiz” dedi.

kaplan-2.jpg

AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR?

Ayhan Bora Kaplan, Ankara'da "Kaplan grubu" olarak bilinen mafya grubunun başındaki isim olarak biliniyor.

Ankara'da Esenboğa Havalimanı'na girerken polis tarafından yakalanan Ayhan Bora Kaplan gözaltına alındı. Kaplan'ın yurt dışına kaçma hazırlığı yaptığı tespit edildi.

Yakalandığında aracından sadece 50 bin euro, 800 dolar ve 10 bin 300 TL nakit para çıkmıştı. Şüpheli hakkında yürütülen soruşturma ise sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar