Meral Akşener'den SMA hastası bebeğe destek: Herkese çağrıda bulundu

Meral Akşener'den SMA hastası bebeğe destek: Herkese çağrıda bulundu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6,5 aylık SMA hastası Batu Demirtaş için toplanan yardım kampanyasına destek oldu. Akşener, “Bütün vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Batu’ya şifalar diliyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tekirdağ’da yaşayan 6,5 aylık SMA hastası Batu Demirtaş için yapılan yardım kampanyasına destek çağrısı yaptı.

Akşener’in çağrısını İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu Twitter hesabında; “Tekirdağ Çorlu’da yaşayan 6,5 aylık SMA hastası bebeğimiz Yağız Batu’nun çok yavaş ilerleyen kampanyasına can suyu Genel Başkanımız Meral Akşener’den geldi… İYİ ki varsınız… İYİ ki siyasete vicdan kattınız… Haydi Türkiye. Bu çağrıya kulak verirsen… Yağız Batu için hiç değilse bir umut olacak” mesajıyla paylaştı.

"HERKESİ DESTEĞE DAVET EDİYORUM"

Meral Akşener de SMA'lı Batu Demirtaş'a destek çağrısı çağrısı yaptığı videoda şunları söyledi:

“Yağız Batu Demirtaş, Çorlu’da yaşıyor, SMA hastası. Henüz 6,5 aylık, 2 yaşını geçmeden tedavi olması gerekiyor. Ailesi bir kampanya başlattı. Ben de bu kampanyaya 5 bin lira ile destek olmaya çalıştım. Bütün vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Batu’ya şifalar diliyorum.”

aks.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar