Meral Akşener’den John Bolton’a tepki: Türk Milleti sandıkta demokrasi dersi verecek!

Meral Akşener’den John Bolton’a tepki: Türk Milleti sandıkta demokrasi dersi verecek!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un Türkiye'deki seçimlere yönelik açıklamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Akşener “Türk Milleti, sandıkta demokrasi dersi verecek. Yerli, yabancı hadsiz açıklamalar da bunları fırsat bilen hamaset simsarları da bu gerçeği değiştiremeyecektir!” dedi.

Eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton''un Türkiye''deki seçimlere yönelik açıklamalarına tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Türk Milleti, sandıkta her türlü vesayete ve güç odağına büyük bir demokrasi dersi verecektir! Söz de karar da milletimizindir! Yerli, yabancı hadsiz açıklamalar da bunları fırsat bilen hamaset simsarları da bu gerçeği değiştiremeyecektir!” dedi.

Bolton ''''Türkiye bir kez daha Avrupa''nın hasta adamı'''' yazarken, ''''Erdoğan''ın performansı giderek daha ayrıştırıcı ve tehlikeli'''' ifadelerini kullanmıştı.

Akşener’in paylaşımında yer alan ifadeler şöyle:

“Büyük Türk Milleti, her daim hür yaşamıştır ve hür yaşamaya devam edecektir. Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi Cumhuriyetimizin yeni asrında da bağımsızlığına sahip çıkacak, iradesini hiçbir ülkenin ve hiçbir yapının kirli siyaset oyunlarına alet etmeyecektir.

Millet irademizi hedef alan bu açıklamaların her biri ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık dönemin devamlılığını sağlamaya, dış politikayı iç politikaya malzeme etmeyi alışkanlık hâline getirmiş sayın Erdoğan’ı desteklemeye yöneliktir. Ama hiç kimse merak etmesin Türk Milleti, sandıkta her türlü vesayete ve güç odağına büyük bir demokrasi dersi verecektir! Söz de karar da milletimizindir! Yerli, yabancı hadsiz açıklamalar da bunları fırsat bilen hamaset simsarları da bu gerçeği değiştiremeyecektir!”

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar