Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a 'seçimde aday ol' mesajı

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a 'seçimde aday ol' mesajı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin yaptığı kulis konuşmasını CHP eski Milletvekili olan Barış Yarkadaş paylaştı.

AKŞENERDEN YAVAŞ'A' ADAY OL' MESAJI!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş''la Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin yaptığı bir konuşmayı eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş paylaştı. Barış Yarkadaş, tv100 kanalında yayınlanan programda çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş , "Geçen günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dar bir grubun katıldığı toplantıda bir araya geldiler. Akşener, Yavaş''a "Adaylık düşünüyorsanız, çıkın. Biz de sizi destekleyelim" ifadelerini kullandı.

"MASA ADAYI OLMASADA CHP ADAYI OLARAK SAHAYA ÇIKAR"

Barış Yarkadaş, CHP lideri Kılıçdaroğlu''nun altılı masanın adayı olmaması halinde CHP''nin adayı olarak sahaya çıkacağı tahmininde bulundu. Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kemal Bey’in adaylığına bir vize çıkacağına inanmıyorum. Meral Hanım topu Genel İdare Kurulu''na atacak Kemal Bey’in aday olmaması için. Kılıçdaroğlu masanın adayı olmasa da CHP’nin adayı olarak sahaya çıkar."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar