Meral Akşener masaya dönmek için tek şartını açıkladı!

Meral Akşener masaya dönmek için tek şartını açıkladı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaşanan aday belirleme krizinin ardından Millet İttifakı'ndan ayrılmıştı. Akşener, son yaptığı açıklada "Milletin istediği kabul edilirse, gurur yapmam masaya dönerim" ifadelerini kullandı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman canlı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesini anlattı. Yılman, Akşener''in masaya hangi koşulda geri döneceğini açıkladı.

Akşener''in Yılman''a yaptığı konuşmada söylediği öne sürülen sözler ise şu şekilde:

Kemal Kılıçdaroğlu''nun cumhurbaşkanlığı adaylığını onaylamayan ve adaylık konusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş''ın adını öne süren Akşener ile görüştüğünü aktaran Yılman, İYİ Parti liderinin, olayların bu noktaya gelmesinden dolayı üzgün olduğunu dile getirdiğini aktardı. Yılman, Akşener''in masaya dönmek için sunduğu şartı da belirtirken, bunun yapılması halinde "Gurur yapmam, dönerim" dediğini belirtti. 

"KİŞİSEL ÇIKARLARIM İÇİN PAZARLIK YAPTIYSAM EVİMİ TAŞLASINLAR"

"Ben kişisel çıkarlarım için hiç kimseyle pazarlık yapmadım. Eğer öyle bir şey düşünüyorlarsa gelsin evimi taşlasınlar. 

Biz bu seçimi almalıyız dedim almak için de araştırma şirketlerinin yaptığı iki ismi koydum. Biri Ekrem İmamoğlu biri Mansur Yavaş. Eğer bu seçimi kazanmak istiyorsak bunlardan biriyle yola çıkmalıyız dedim.

Kim olursa olsun biz bütün gücümüzle varız dedim.  Masa ya da Kemal Bey benim değil milletin bu istediğini kabul ederse gurur yapmadan o masaya geri dönerim" 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar