Meral Akşener, İBB Başkanı İmamoğlu'nu ziyaret etti

Meral Akşener, İBB Başkanı İmamoğlu'nu ziyaret etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildikten 3 yıl sonra ilk kez İBB binasında ziyaret etti. Akşener, İmamoğlu tarafından kapıda törenle karşılandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. 

"KENDİSİNE KARŞI ÇIKARILAN ZORLUKLAR VAR"

Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akşener, ziyaret sebebine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ben İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu ile çok kez görüştüm. Ancak makamında daha önce ziyaret etmemiştim. İlk kez ziyaret ediyorum, kahve içtik. Özellikle kahve içtik, çünkü bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Başarı dileklerimizi tekrarladık. Biliyorum ki yalılar gidiyor. O oluyor, bu oluyor. O çalışmalar hakkında bilgi aldık. Hem de kendisine karşı çıkarılan zorluklar var. İstanbul''a yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorluklar var onları konuştuk bilgilendik."

"İLK BAŞA YALILARI KOYDUK"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu''nun görüşme sonrası Akşener''e ''Boğaziçi Yalıları'' isimli kitap hediye etti. İmamoğlu, hediyeyi verirken "Çok kitabımız var ama ilk başa yalıları koyduk. Yalıları elimizden tek tek almaya gayret ediyorlar ama koruyacağız" dedi. Akşener ise "Bir mesaj var burada ''İstanbul Yalıları''nı aldık, gördük birlikte koruyacağız" ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik de sosyal medya hesabından görüşmeyle ilgili şu açıklamada bulundu:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak şehrimizdeki çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Misafirperverliği için Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederiz."

Akşener''in bugünkü programı şöyle:

12.30- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti

13.30- Eyüpsultan esnaf ziyareti

15.00- Bahçelievler esnaf ziyareti

16.30- Bakırköy esnaf ziyareti

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar