Meral Akşener: "Çok iyi taklit yaparım"

Meral Akşener: "Çok iyi taklit yaparım"
Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara toplantısını köşesine taşıdı.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara'da medya sektöründe çalışan kadın yöneticilerle yaptığı toplantıyı kaleme aldı. 

Fırat toplantı için, "Çok da iyi yaptı. Ankarada temsilcisi, haber müdürü, şef pozisyonunda kadınları görmekten çok mutlu oldum" yorumunda bulundu.

İşte Hande Fırat'ın "Zaten tehlikeli ve ölümcül" başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:

‘ÇOK İYİ TAKLİT YAPARIM’

Geçen hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara’da medyadaki kadın yöneticileri topladı. Çok da iyi yaptı. Ankara temsilcisi, haber müdürü, şef pozisyonunda kadınları bir arada görmekten çok mutlu oldum. Sayımız yeterli mi? Tabii ki hayır! Tüm sektörlerde daha fazla kadın çalışmalı, yönetici olmalı. Ancak şunu da hemen söylemeliyim, medya sektöründe o masada CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Didem Tümer, Demirören Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Tuba Atav, Kanal D Ankara Haber Müdürü İrem Akbaş ve benimle birlikte beş kadın yöneticinin Demirören Medya’dan olduğunu gururla paylaşmak isterim. Siyasetin konuşulduğu, sorularımızı yönelttiğimiz masada “kadın sohbeti” de yapıldı, siyasetin magazin ve yumuşak yüzü de konuşuldu. İYİ Parti Genel Başkanı “Çok iyi taklit yaparım” dedi. Masada bize taklit yapmadı. Ancak kendisine bir grup toplantısında söylediği ve sosyal medyada çok konuşulan “Winter is coming Sayın Erdoğan” sözü hatırlatıldı. Dizilerle arasının nasıl olduğu soruldu. Yabancı dizileri takip ettiğini söyleyen Akşener, ‘Game of Thrones’un tüm sezonlarını izlemiş. Akşener, “Çok genç bir ekiple çalışıyorum. O ekip benim içimdeki muzipliği de yeniden ortaya çıkardı. O sözü söylemek benim fikrimdi” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar