Meral Akşener aldığı duyumlar sonrası gemileri yaktı! Hangi partiye savaş açtı

Meral Akşener aldığı duyumlar sonrası gemileri yaktı! Hangi partiye savaş açtı
İYİ Parti lideri Meral Akşener, İBB Meclisi'ndeki istifalar ve ‘CHP ile arka kapı diplomasisi’ hakkında da konuştu. Akşener, istifa eden İBB İYİ Parti Grubu Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'a sert eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti'nin içindeki istifa dalgası ve parti içi gelişmeler, Genel Başkan Meral Akşener'in son açıklamalarıyla daha da alevlendi. Akşener, Uşak İl Başkanlığı ziyaretinde, partisine yönelik kurumsal bir müdahalenin olduğunu vurgulayarak, "Bu, benim için bir savaş ilanıdır. Hazırım, ne gerekiyorsa yapılabilir. Ben hazırım, idmanlıyım." ifadelerini kullandı.

Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın iddialarıyla ilgili cevap veren Akşener, bu konuda bilgisinin olmadığını belirtti. "Teşkilat başkanı, yerel yönetimler başkanı böyle bir bilgiye sahip değilse, bu iddianın dayanağı ne olabilir?" şeklinde konuştu.

Akşener, parti içinden ayrılan herkes için üzgün olduğunu belirtirken, prensiplerine bağlı kaldığını, hiçbir parti üyesine hakaret etmediğini ve ayrılanların neden sadece İYİ Parti'yi eleştirdiğini anlamakta zorlandığını dile getirdi.

Partisinin yerel seçimlere 'hür ve müstakil' girme kararıyla ilgili olarak da konuşan Akşener, karara uymayanların istifa etmesi gerektiğini ve bu durumun saygıyla karşılanması gerektiğini belirtti. Ancak, bazı ayrılan üyelerin başkanları hakkında ilginç iddialarda bulunduğunu da ekledi.

Kendisine danışılmadan ilçe bazında anlaşmalar yapıldığını öne süren Akşener, bu durumu bir 'savaş ilanı' olarak tanımlayarak, Ankara ve İstanbul gibi önemli bölgelerde aday adaylarının belirlendiğini, ancak kendisinin bu konuda bilgisinin olmadığını ifade etti.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar