Kılıçdaroğlu, Özgür Özel Genel Başkan seçildikten sonra bilmeye hakkın var diyerek ne anlattı?

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel Genel Başkan seçildikten sonra bilmeye hakkın var diyerek ne anlattı?
Gazeteci İsmail Küçükkaya, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP lideri seçilen Özgür Özel'e "Sen artık genel başkansın. Bunları bilmeye hakkın var" diyerek çok çarpıcı bir olay anlattığı öne sürüldü.

Özgür Özel Genel Başkan seçildikten sonra Kılıçdaroğlu bilmeye hakkın var diyerek ne anlattı?

Gazeteci İsmail Küçükkaya Halk TV’deki köşesine, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ofisine yaptığı ziyaretin detaylarını yazdı.

Görüşmenin 'off the record' ağırlıklı olduğunu belirten Küçükkaya, CHP Büyük Kurultayı sonrası yaşanan gelişmeleri aktardı.

Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel ile biri devir teslimden önce olmak üzere iki kez görüştüğünü yazan Küçükkaya, “Eski ve yeni genel başkanlar olarak sana bunları şimdi söylemeliyim' diyerek duygu, düşünce ve uyarılarını iletmiş. 'Sen artık genel başkansın. Bunları bilmeye hakkın var' cümleleriyle özel anekdotlar anlatmış” ifadelerine yer verdi.

"CHP'YE DAİR KAYGILARI VAR"

Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye dair kaygıları olduğunu ifade eden Küçükkaya, Kılıçdaroğlu’nun partinin DNA’sının ve tarihi kimliğinin değişmesinden ve diğer partilere benzemesinden endişe ettiğini aktardı.

Görüşmede Özgür Özel’in Kılıçdaroğlu’nu pür dikkat dinlediğini ve notlar aldığını yazar Küçükkaya, “Kemal bey uzun sohbetimizin bir yerinde Özgür Özel’in dürüst bir kişi olduğunu söyledi. ‘Akçeli işlere girmez’ dedi.

"GENEL BAŞKAN O"

Kılıçdaroğlu ile aday tartışmaları hakkında konuştuğunu da belirten Küçükkaya, şu ifadeleri aktardı: 'Ben artık bunları Özgür Bey'le konuşamam. Bana sorsa bile olmaz. Genel Başkan O' diyerek çok doğru ve etik bir çerçeve çizdiğini gösterdi."

Kılıçdaroğlu’nun Özel’e ilk genel başkan olduğu dönemde Önder Sav’la yaşadığı tarihi bir diyalogu aktardığını açıklayan Küçükkaya “‘Bak bunu ilk kez birisiyle konuşuyorum’ notunu ekleyerek. Gerçekten de çok çarpıcı bir olay. Maalesef tüm bu anlattıklarımın hiç birinin detayını veremem” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar