Merakla beklenen Kopuk dizisinin afişi yayınlandı

Merakla beklenen Kopuk dizisinin afişi yayınlandı
Televizyon dünyasının iddialı yapımlarından biri olan 'Kopuk', Fox Tv'nin yeni dizisi olarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin merakla beklenen afişi sonunda yayınlandı.

27 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan 'Kopuk', izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği 'Kopuk' dizisi, sevilen ve deneyimli oyunculardan oluşan geniş bir kadro ile dikkat çekiyor. Dizinin afişinde Kaan Yıldırım, Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız ve Kadir Çermik gibi usta oyuncular yer alıyor

Dizinin kadrosunda ayrıca Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi birbirinden başarılı isimler bulunuyor.

Dizinin yönetmen koltuğunu Koray Kerimoğlu üstlenirken, senaryo ise Deniz Karaoğlu, Fuat Mete, Özden Selim Karadana tarafından kaleme alındı. 'Kopuk', 27 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

kopuk-1-zofk.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar