Memur ve emekliler için kritik gün! Kabine toplantısı başladı

Memur ve emekliler için kritik gün! Kabine toplantısı başladı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 3 haftalık aranın ardından toplandı. Beştepe'deki toplantıya, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık ediyor. Memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı, yapılacak Kabine toplantısında netleşecek.

ÖZLEM BARAN-GÜNBOYU

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 3 haftalık aranın ardından toplanacak. Saray'daki toplantıya, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık edecek. Toplantının ana gündemi, ekonomideki gelişmeler olacak.

Kabine üyeleri, enflasyon ve fahiş fiyatlarla mücadele noktasında alınacak ilave tedbirlerle ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

MASADA MAAŞ ZAMMI VAR

Memur ve emeklilerin gözü, hükümetten gelecek zam haberinde. Yakında Meclis'e gelecek düzenleme ile en düşük memur maaşı 22 bin liraya yükseltilecek. Diğer memurlar için görev, unvan, derece ve mesleki kariyer kriterlerine göre kademeli artış yapılacak. Zam oranları, 6 aylık enflasyona ek olarak refah payı ile belirlenecek.

Ekonomi yönetiminin üzerinde çalıştığı teklif metni, Kabine toplantısında Erdoğan'a sunulacak. Kanun teklifine son şekli verilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar