Memleket Partisi dans paylaşımı yapılmasını yasakladı!

Memleket Partisi dans paylaşımı yapılmasını yasakladı!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin seçim otobüsünde dans ettiği görüntülerin sosyal medyada çok paylaşılması üzerine 'İnce dansı' olarak bilinen figürleri kaydederek paylaşan il ve ilçe yöneticilerine yönelik uyarı yazısı gönderildi.

Memleket Partisi''nin Cumhurbaşkanı Adayı olarak Muharrem İnce''nin adaylığını açıklamasının ardından bugün partinin Fatih İlçe Başkanlığı tarafından yayınlanan video sosyal medyada tepki çekmişti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce''nin bir rap şarkısına eşlik ederek yaptığı dans figürlerinin sosyal medya kullanıcıları tarafından canlandırılarak paylaşılmasının bir akım haline gelmesi üzerine, Memleket Partisi il ve ilçe yöneticilerine dans paylaşımlarını yasakladı.

"GENÇLERİN YAPMASINDA SAKINCA YOKTUR"

Memleket Partisi Genel Sekreteri Halil İlker Çelik tarafından il ve ilçe teşkilatlarına gönderilen yazıda, "Son günlerde sosyal medyada gündeme gelen dans videoları ile ilgili olarak İl ve İlçe yöneticilerinin dans paylaşımı yapmaları kesinlikle yasaklanmış olup; bu hususta tüm örgüt yöneticilerinin ivedilikle uyarılması ve bilgilendirilmesi gerekmektedir. Ancak gençlerin bu dansı yapmasında bir sakınca bulunmamaktadır. Bu hususta gereğinin yapılmasını rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim." ifadelerine yer verildi. 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar