Meme Estetiği İle Hayalinizdeki Görünüme Kavuşun

Meme Estetiği İle Hayalinizdeki Görünüme Kavuşun
Günümüzde dişiliğin sembolü kabul edilen biçimli meme formuna ulaşmak artık çok daha kolay. Gelişen medikal teknolojiler sayesinde artık meme estetiği ameliyatları geçmiş yıllara göre çok daha konforlu ve pratik bir şekilde yapılabiliyor.

Bu pratik ve konforlu yaklaşımlar sayesinde meme estetiği ameliyatı olan kadınlar geçmişe oranla çok daha akına sürede toparlanıp sosyal hayatlarına kaldıkları yerden daha mutlu ve keyifli olarak devama diyorlar.

Söz konusu meme estetiği olunca aslında tek bir operasyondan değil pek çok farklı operasyondan bahsediyoruz. Meme estetiği kapsamında hastalarımızın ihtiyaç duyduğu müdahaleleri yaparak hastalarımızın vücutlarıyla uyumlu, biçimli bir meme formuna kavuşmasını sağlıyoruz.

Bu kapsamda implantlarla ve yağ enjeksiyonuyla meme büyütme ameliyatı yapıyoruz. Meme büyütme ameliyatının yanı sıra hastalarımızın ihtiyaçları doğrultusunda meme dikleştirme, toparlama ve meme küçültme ameliyatları yapıyoruz.

Meme Büyütme ameliyatı

Ortalama 1,5 saatte tamamlanan bir operasyon olan meme büyütme ameliyatını, tam teşekküllü bir hastanede genel anestezi altında yapıyoruz. Operasyondan sonra hastalarımızı 1 gün hastanede misafir ediyor ardından taburcu ediyoruz. Göğüs bölgelerini travmalardan korumak kaydıyla hastalarımız yaklaşık 4-5 gün içerisinde sosyal hayatlarına dönebiliyor, 1 ay sonra da hafif egzersizlerle spora başlayabiliyorlar.

Meme büyütme ameliyatını meme implantları yani protezlerle veya kompozit şekilde yani hem implant hem de yağ enjeksiyonu kullanarak yapıyoruz. Hangi yöntemin daha uygun olacağına değerlendirme muayenesinde 3D Vectra XT bilgisayar destekli simülasyon ve modelleme cihazımızda hastalarımızın fotoğrafları üzerinden yaptığımız değerlendirmelerle karar veriyoruz.

Meme Küçültme Ameliyatı

Meme altında cilt lezyonlarının oluşmasına, sırt ve bel ağrılarına neden olan aşırı büyük meme dokusunu düzelterek kişinin vücuduyla uyumlu bir meme formuna kavuşturmanın etkin yolu olan meme küçültme ameliyatını, genel anestezi altında yapıyoruz. Tam teşekküllü bir hastanede yaptığımız meme küçültme ameliyatını ortalama 2,5 - 3 saatte tamamlıyor ve hastalarımızı 1 gün hastanede misafir ettikten sonra taburcu ediyoruz. Doğru bir bakım ve kontroller akabinde de hastalarımız yaklaşık 7 ila 10 gün içerisinde sosyal hayatlarına rahatlıkla dönüyorlar.

https://www.senelplastikcerrahi.com/meme-kucultme-ameliyati/

Meme Dikleştirme Ameliyatı

Meme estetiği kapsamında yaptığımız operasyonlardan biri de meme dikleştirme ameliyatı. Doğum ve kilo değişimleri başta olmak üzere farklı nedenlere bağlı olarak zamanla yer çekimine yenik düşüp sarkan meme dokusunu meme dikleştirme ameliyatı ile toparlıyor ve bu operasyon sayesinde dik, biçimli bir meme formu elde ediyoruz. Ortalama 2,5-3 saatte tamamlanan bir operasyon olan meme dikleştirme ameliyatını genel anestezi altında yapıyoruz.

Meme dikleştirme ameliyatı söz konusu olduğunda 2 farklı teknik kullanıyoruz. Bunlardan ilkinde sadece dikleştirme yapıyor meme dokusunu şekillendirdikten sonra fazla deriyi cerrahi olarak çıkartarak hastalarımızın daha biçimli bir meme formuna kavuşmalarını sağlıyoruz.

İkinci teknikte ise fazla cildi toparlayıp meme dokusunu şekillendirmenin yanı sıra meme protezleri yani implantlar da kullanıyoruz. Dikleştirme sonrası yeterli meme dokusu bulunmayan hastalarımızın meme dikleştirme ameliyatlarında daima meme protezi kullanarak memenin vücut ile uyumlu, orantılı bir görünümünü elde ediyoruz.

Her iki teknikte de başarılı sonuçlar elde etmekle birlikte hangi tekniğin kullanılacağına değerlendirme muayenesi sonrasında karar veriyoruz.

Öz güveni etkiyor!

Meme estetiği operasyonları, hem fiziksel hem de psikolojik sonuçları olan başarılı ve etkili operasyonlardır. Başarıyla tamamlanan bir meme estetiği sonrasında hastalarımız sadece daha biçimli bir meme formuna kavuşmakla kalmıyor aynı zamanda sosyal hayatlarından, kıyafet seçimlerine, öz güvenlerinden kendilerini sevmelerine kadar birçok farklı açıdan da daha pozitif ve olumlu bir hayata kavuşuyorlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar