Melis Buse Betkayan evli sevgilisiyle kanlı bıçaklı oldu! Kavgaya Dilan Polat da dahil oldu

Melis Buse Betkayan evli sevgilisiyle kanlı bıçaklı oldu! Kavgaya Dilan Polat da dahil oldu
Kısmetse Olur yarışması ile tanınan Melis Buse Betkayan, evli sevgilisi Reşit Bozdağ ile bir küs bir barışık aşk yaşayarak gündem olan ikili birbirlerini darp ederek karakolluk olmuşlardı. TikToker Bozdağ, sevgilisinin en özeline kadar anlatıp Dilan Polat iddiasını gündeme taşıdı, ortalık birbirine girdi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Kısa bir süre önce evli sevgilisi tarafından darp edildiğine dair sosyal medya hesabından paylaşım yapan Melis Buse Betkayan, karakolluk olmuştu. Daha sonra birbirlerini darp ettikleri anları paylaşmış ortalık yeniden karışmıştı. Bozdağ, katıldığı bir yayında sevgilisinin en özeline kadar anlatıp, Melis’in üniversitede tecavüze uğradığını iddia ederek, olaya sosyal medya fenomeni olan Dilan Polatı da karıştırdı. İşte haberin tüm detayları…

GÜVENDİM ANLATTIM SANA

Reşit Bozdağ bir yayında Melis''in üniversitede tecavüze uğradığını iddia ederek herkesi şoke etti. Melis ise bunu kabullenip "Başıma bir olay geldi, güvendim anlattım sana. Senin kızlarının başına gelse nasıl hissedersin?" diyerek isyan etti.

DİLAN POLAT’IN SEVGİLİSİYLE İLGİLİ ORTALIĞI KARIŞTIRACAK İDDİA

Reşit Bozdağ bununla da kalmadı ve fenomen Dilan Polat''ın pahalı hediyeler alarak gündeme gelen eşi Engin ile Melis Betkayan''ın mesajlaştığını ve bir ilişkisi olduğunu iddia etti.

Melis Buse Betkayan ise Dilan Poalt''ın kendisine mesaj attığını açıklayarak "Ben senin yanından başka yerde görmedim yazdıysam Engin abi sana gösterir. Arkadaşımın kocası bana neden yazsın..." diyerek küfürler yağdırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar