Melih Gökçek'in Akşener videosu montaj çıktı!

Melih Gökçek'in Akşener videosu montaj çıktı!
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Meral Akşener'in konuşmasına montaj yaptığı ortaya çıktı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in Fox TV''ye yapmış olduğu konuşmasını keserek 6''lı masanın liderlerine hakaret ettiğini öne sürdü.

Gökçek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Meral Akşener resmen Kılıçdaroğlu’na ve (Ekrem’in mahkeme kararı sonrası) Belediye’ye gelmeyen diğer parti liderlerine ''Ben böyle bir ahmaklık görmedim'' diyerek hakaret ediyor. Biliyor ki Kılıçdaroğlu ve diğer liderler bu lafı yutacaklar. Niye mi? Akşener’e muhtaçlar da ondan..." 

Teyit.org tarafından yapılan inceleme sonucu Akşener''in konuşmasının kesildiğini ve bağlamından uzaklaştırıldığı bildirildi.

GÖKÇEK''İN MONTAJ YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI!

Teyit, Gökçek’in kesilmiş videosuna karşılık Akşener’in konuşmasının tamamının videosunu yayınlayarak konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

“23 Aralık’taki yayının tamamına YouTube üzerinden ulaşılabiliyor. Sosyal medyada yaygınlaştırılan video kesiti, yayının 2:39.41. dakikasında Akşener’in ‘Bunun üzerinden bir kesim de ‘yani siyasi nezakete uymuyor’ dendi.’ ifadesiyle başlıyor.

Ancak yayının tamamını izlediğimizde, Meral Akşener’in ifadesinin bir bölümünün kesilerek paylaşıldığını görüyoruz. Bu kesinti Akşener’in sözlerinin bağlamından koparılmasına ve ‘ahmak’ ifadesinin muhatabının yanlış anlaşılmasına yol açıyor.

Meral Akşener’in ifadeleri, İlker Karagöz’ün yayının 02:39:07. dakikasında sorduğu soruyla yaklaşık 30 saniye önce başlıyor.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar