Melek Mosso'yu konsere çıkardığı için görevden alınan AKP’li belediye başkanı sessizliğini bozdu

Melek Mosso'yu konsere çıkardığı için görevden alınan AKP’li belediye başkanı sessizliğini bozdu
Tekirdağ’da, Uluslararası Kiraz Festivali'nde şarkıcı Melek Mosso'ya konser verdirdiği için eleştirilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sessizliğini bozdu. Yüksel, belediye başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Geçtiğimiz haftalarda ödül gecesindeki konuşmaları ile dikkat çeken Melek Mosso, Süleymanpaşa Belediyesi'nin 57. Uluslararası Kiraz Festivali'nin son gününde şarkıcı konser verdi.

Mosso'nun konserini düzenleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Eleştirilere istinaden açıklama yapan Yüksel, "Konser gecesi, sahne alan Mosso, ilk şarkısından sonra yüz binlerce kişinin önünde, yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek özür dilemiştir… Bundan dolayı üzdüğüm veya kırdığım teşkilat mensuplarımız varsa her birinden özür diliyorum. Lütfen hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Yüksel yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, AK Parti Tekirdağ̆ teşkilatlarında 2009 yılından bu yana hiç̧ ara vermeden; ilçe başkan yardımcılığı, il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterildim. Değerli yol arkadaşlarımızla beraber verdiğimiz üstün gayretle, kıymetli hemşerilerimizin teveccühünü̈ alarak güzel ilçemiz Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevini üstlendim. Göreve başladığım andan itibaren; çalışma arkadaşlarımla birlikte gece-gündüz demeden, 'Halka hizmet, Hakk'a hizmet' anlayışıyla tüm vatandaşlarımızın şahitliğinde, şerefim, haysiyetim ve onurumla Süleymanpaşa'mıza hizmet ettim. Bizler, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimize ve milletimize hizmet etmek için gerektiğinde mevcudiyetini dahi feda etmeyi göze alarak yola çıkmış̧ insanlarız. Bu yolda, birlikte mücadele etmekten onur duyduğum dava arkadaşlarımı üzmek ya da kırmak asla aklımdan geçmemiştir. Bu nedenle kendilerinden tekrar helallik istiyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar