Mehmet Büyükekşi’den İstanbulspor'a ziyaret

Mehmet Büyükekşi’den İstanbulspor'a ziyaret
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, akademi ziyaretleri kapsamında İstanbulspor Kulübü Tesisleri’ne ziyarette bulundu.

İHA'dan alınan habere göre, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, akademi ziyaretleri kapsamında İstanbulspor Kulübü Tesisleri’ne ziyarette bulundu. Başkan Ekşi, burada İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile sohbet ederek, bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarette Başkan Mehmet Büyükekşi’ye TFF İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig Kulüpleri Sorumlusu Müslüm Özmen ile TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop da eşlik etti.

YABANCI KURALI

Ziyaret sırasında kendisine yabancı kuralı hakkında sorulan soruya cevap veren Büyükekşi, "Yabancı kuralında yeni bir şey açıklamadık. Olan durumu aynen devam ettirdik ve hiçbir şeyi değiştirmedik. Bu sene Dünya Kupası'nda ve 6 Şubat'ta yaşanan depremden dolayı liglere ara verdik. Bazı takımlarımız ligden çekildi. Şu anda bizim 5 yıllık bir çalışmamız var, ‘O çalışmayı 1 sene daha erteleyelim, bu yılın sonuna kadar bütün detayları çalışalım ve bu şekilde devam edelim’ dediler. Biz de uygun gördük. Kulüpler Birliği'nde son yaptığımız çalışmada bu açıklamayı uygun gördük. Geçen sene haziran ayının sonuna yaklaşıldığında harcama limiti, yabancı konusu ve yayın ihalesinde bir şey yapılmamıştı. Eksikler vardı. Biz şimdiden bu kararı alıp takımların önünü görmesini istedik" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar