Mehmet Altınöz kimdir? Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kaç yaşında, nereli?

Mehmet Altınöz kimdir? Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz oldu. Peki Mehmet Altınöz kimdir? Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kaç yaşında, nereli?

Mehmet Altınöz kimdir?

Yeniden Refah Partisi, AKP ile anlaşamadığı için İstanbul'da belediye başka adayı çıkaracağını açıklamıştı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz oldu. Peki Mehmet Altınöz kimdir? Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kaç yaşında, nereli?

MEHMET ALTINÖZ KİMDİR?

1973 yılında Bursa'da doğan ve eğitim hayatını Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünde tamamlayan kişi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans yapmıştır.

Altınöz AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan bu kişi, aynı zamanda Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi olarak da görev yapmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilen ALTINÖZ, evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar