Mehmet Ali Erbil sır gibi sakladığı torunu yaşındaki aşkıyla ilk kez ortaya çıktı

Mehmet Ali Erbil sır gibi sakladığı torunu yaşındaki aşkıyla ilk kez ortaya çıktı
Mehmet Ali Erbil'in altıncı kez evleneceği iddiası magazine bomba gibi düştü! Kendisinden 42 yaş küçük sevgilisiyle nikah masasına oturmaya hazırlanan Erbil, sevgilisiyle pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Çapkınlıklarıyla bilinen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu defa gönlünü kendisinden tam 42 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırdığı iddia edildi.

Katıldığı bir YouTube programında '66 yaşında bir adam olarak ben 20 yaşındaki bir kızla beraber olurum ve hakkını da veririm' açıklamasıyla gündem olmuştu.

Magazin kulislerinde dolaşan dedikodulara göre, yaklaşık 5 ay önce Almanya'da yaşayan 24 yaşındaki Gülseren Ceylan isimli genç kızla Instagram'dan tanışan Erbil, genç kıza aşık oldu.

Almanya'dan İstanbull'a gelerek sanatçının Yeniköy'deki evine yerleşen Gülseren Ceylan, sanatçının evlilik teklifini kabul etti.

Mehmet Ali Erbil'in arabası önünde poz veren genç kız bu fotoğrafları da Instgram sayfasına koymayı da ihmal etmedi.

Sosyal medya kullanıcıları, Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın evleneceği yönündeki iddialarla ilgili Kızın yaşında, hatta onu geçtim torunun yaşında, Ben daha bir kere evlenemedim gibi yorumlarda bulundular.

7u-001.jpg

7yu.jpg

0x0-mehmet-ali-erbilden-42-yas-kucuk-mustakbel-esi-ile-paylasim-unlu-sovmen-mehmet-ali-erbil-6-kez-evleniyor-mu-1695381943292.jpg

8uu8.jpg

ups.jpg

u8ui.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar