MasterChef'te çeyrek finale çıkarak ceketi ilk giyen isim belli oldu? Şef ceketini kim giyecek sorusu yanıt buldu!

MasterChef'te çeyrek finale çıkarak ceketi ilk giyen isim belli oldu? Şef ceketini kim giyecek sorusu yanıt buldu!
Sevilen yarışma MasterChef Türkiye’de çeyrek final mücadelesi bu akşam gerçekleşti. Burcu’nun elenmesi sonrasında MasterChef 2021 yarışmacıları sayısı beşe düştü. 3 Ocak Pazartesi akşamı ile MasterChef’te çeyrek finale kalacak isimler gün gün belirlenecek. Her gün yapılacak iki oyun sonucunda şef ceketini kazanan isimler belli olacak. Peki, MasterChef’te şef ceketini ilk kim aldı?

TV8 ekranlarından ilk yayınlandığı günden itibaren heyecanla izlenen MasterChef Türkiye 2021 büyük finale geri sayım başladı. 16 as kadro ve sonrasında dahil olan yedek yarışmacılardan geriye beş isim kaldı. 3 Ocak Pazartesi itibariyle MasterChef’te artık kaptan yok, kaptanlar düellosu yok, takım oyunu yok, dokunulmazlık yok, konsey yok! MasterChef’in 20. haftasında dört gün boyunca iki oyun oynanacak. Her gün bir konuk şefin imza tabağı ile bir yaratıcı oyun sonrasında en çok puanı alan isim, çeyrek finale kaldı. Eren, Sergen, Hasan, Dilara, Tahsin… 

MASTERCHEF’TE İLK OYUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de ilk oyunda konuk şefin imza tabağı yapıldı. Bu akşamın konuğu ise Şef Yılmaz Öztürk oldu. Şef, oyun öncesinde özel tarifinin detaylarını verdi. Yarışmacılar, verilen bir saatlik sürede şefin tabağına en yakın şekilde hazırlamaya çalıştı. Süre sonunda dört şef tarafından on üzerinde yaptıkları değerlendirme ile puanlama belli oldu.

Puanlama sonucunda Tahsin 30, Sergen 29, Hasan 28, Dilara 26, Eren 25 puan aldı.

İKİNCİ OYUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te günün ikinci oyunu yaratıcılık oyunu. Yarışmacılar, verilen çekirdek çeşitlerinden oluşan esas ürünler ve yanına market alışverişi ile aldıkları malzemeler ile yaratıcı bir tabak çıkarmaya çalıştı. Kırk dakikalık süre sonunda şefler, hazırlanan yemeklerin tadımını yaptı ve on üzerinde puan verdi. Sergen ve Dilara, 23'er puan aldılar.

MASTERCHEF’TE ÇEYREK FİNALE KİM KALDI?

MasterChef 2021’de çeyrek finale kalan isim, her gün oynanacak iki oyun sonrasında belli olacak. Bu akşam, ilk oyunda konuk şef ile birlikte dört şef on üzerinden puan verdi. İkinci oyunda ise üç şef tarafından on üzerinden puan verdi. İki turun sonunda gecenin en çok puan toplayan ismi Sergen oldu ve MasterChef 2021'in ilk çeyrek finalisti oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar