MasterChef eleme adayı kim oldu? 22 Kasım MasterChef All Star eleme potasına kimler gitti? İşte altın kaşığın sahibi...

MasterChef eleme adayı kim oldu? 22 Kasım MasterChef All Star eleme potasına kimler gitti? İşte altın kaşığın sahibi...
TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'te önceki gün eleme adayı belli oldu. Alican ve Batuhan'ın kaptan olduğu MasterChef All Star'ın yeni bölümünde altın kaşığın sahibi de belirlendi. İşte eleme adayı ve eleme potasına giden isimler...

MasterChef All Star'da eleme adaylarının kimler olduğu ve elenen isim merak ediliyor. TV8 ekranlarında haftanın her günü sevenleriyle buluşan yarışmasının çekişmeli oyununda gecenin kazananı kırmızı takım oldu. İşte son bölümde diğer yaşananlar ve elenen isim...

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi takımda bireyselliği Esra kazanırken, Mavi dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Esra eleme potasına Hasan'ı gönderdi.

Günün sonunda sonrasında eleme oylaması gerçekleşti. Yapılan oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Alican olmuş oldu. Bölüm sonunda bu hafta MasterChef eleme adayları Dilara, Barbaros, Hasan ve Alican olarak belirlendi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM


Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar düelloda mücadele etti. Üçerli gruva ayrılan yarışmacılar iki aşamada yarıştı. Yarışma sonunda şeflerin değerlendirmesi ile ana yemek, tatlı ve başlangıç menüsünü daha iyi yapan kırmızı takım dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF'TE 3. ALTIN KAŞIĞI KİM KAZANDI?


Diğer yandan şefler değerlendirme yaptığı esnada bir yarışmacının tabağını çokça beğendi. Danilo şef "'Bu gece aranızda en başarılı yemek yapan, bu gece bu özel altın kaşığı kazanan, hatta bu sezonda üçüncü altın kaşık kazananı Dilara" diyerek altın kaşığı Dilara'ya verdi.

BİREYSELLİĞİ ALAN İSİM ESRA OLDU

Bireysel dokunulmazlık oyununda ise en iyi tabağı yapan isimler, Hasan, Cemre, Esra ve Alican oldu. Bölüm sonunda ise bireyselliği alan isim Esra olmuş oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar