MasterChef All Star'da altın kaşığı kim kazandı? İşte MasterChef'te ikinci altın kaşığı kazanan isim

MasterChef All Star'da altın kaşığı kim kazandı? İşte MasterChef'te ikinci altın kaşığı kazanan isim
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef All Star ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanırken, altın kaşığı kazanan isim de merak ediliyor. İşte MasterChef'te altın kaşığı kazanan isim...

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef All Star'ın ikinci dokunulmazlık oyunu sonunda altın kaşığı kimin kazandığı merak ediliyor. Sevilen yarışmada yarışmacılar Türk Devleti Teşkilatı üye ülkelerinin yemeklerini hazırladılar. Yarışmacıların yemeklerini yaptığı ülkeler arasında Kazakistan, KKTC, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Azerbaycan ve Macaristan ülkeleri yer aldı.

MASTERCHEF'TE ALTIN KAŞIĞI KİM KAZANDI?

Ayrıca kazanan mavi takım olurken hafta oyununda durum 1-1'e geldi. Şefler ardından en beğendikleri yemeği açıkladı. Gecenin en güzel yemeğini ise Cemre yaptı. Kırmızı takım oyunu kaybetti ve bu sebeple dokunulmazlık oyununa çıktı. Yarışmacılar ise eleme adayı olmamak amacıyla havuçlardan yaratıcı tabaklar hazırlamaya koyuldu.

İKİNCİ ALTIN KAŞIĞI ALAN YARIŞMACI HASAN OLDU


Somer Şef, Masterchef All Star'ın ikinci altın kaşığını alan yarışmacının Hasan olduğunu açıkladı. Kaşığı hak eden ve dokunulmazlığı kazanan Hasan ise ilk eleme adayı olarak Eren'in ismini söyledi. Böylece gün sonunda eleme adayları Eren ve Batuhan olmuş oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar