Marvel’de 'kadına şiddet' nedeniyle tutuklanma kararı!

Marvel’de 'kadına şiddet' nedeniyle tutuklanma kararı!
Marvel filmleriyle ününe ün katan Jonathan Majors, kadına şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkeme karşısına çıktı.

Marvel Filmleri’ne son zamanlarda giren ''süper kötü'' olarak bilinen ''Kang'' karakterini canlandıran 34 yaşındaki aktör Jonathan Majors, kadına şiddet uyguladığı iddiasıyla New York''ta gözaltında alınarak tutuklandı.

Majors tarafından saldırıya uğradığını iddia eden kadın, ünlü oyuncunun kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü.

Jonathan Majors, üçüncü derece şiddet ve ikinci derece taciz suçlamalarıyla mahkeme karşısına çıktı. İlk duruşmada kefaletsiz olarak serbest bırakılan Majors''un davası 8 Mayıs’a ertelenerek, 8 Mayıs’ta suçlu olup olmadığına karar verilmesi kararı verildi. Majors''un sözcüsü, suçlamaları inkar ederken Majors’un yanlış bir şey yapmadığını dile getirdi.

TMZ''nin haberine göre, Majors’un kız arkadaşı gece eve dönerken, Majors''un telefonunda başka bir kadından gelen bir mesaj görmesiyle takside tartışma başladı. Bunun üzerine Majors’un kız arkadaşına tokat attığı ve kontrolünü tamamen kaybederek, kız arkadaşının boğazını sıktığı iddia edildi. Yaşanan olayın ardından ertesi sabah (Cumartesi), Majors tarafından şiddete maruz kalan kadın polise giderek oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar