Mardin'de korkunç cinayet! Doğum yapan eşini öldürdü

Mardin'de korkunç cinayet! Doğum yapan eşini öldürdü
Mardin'de dehşet bir cinayet yaşandı. Vatfa Ecevit doğum yaptıktan sonra taburcu olup evine geldiğinde eşi Şiyar Ecevit tarafından vahşice öldürüldü.

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı kırsal Dara Mahallesi'nde cuma günü doğum yapan ve bugün hastaneden taburcu olan Vatfa Ecevit (25), eşi Şiyar Ecevit (28) tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

Şiyar Ecevit, olayın ardından haber verdiği yakınlarının ihbarı üzerine jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Dara Mahallesi'nde meydana geldi. Cuma günü Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğum yapan Vatfa Ecevit, bugün taburcu olduktan sonra evine döndü. Ancak henüz belirlenemeyen nedenle eşi Şiyar Ecevit ile arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Şiyar Ecevit, eşini defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Durumu haber veren Şiyar Ecevit'in yakınları, olay yerine sağlık ve jandarma ekiplerini çağırdı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Vatfa Ecevit, hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Şiyar Ecevit, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından adli makamlara teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

ad29f3892ff2f69ba2ffdc947a5d79fa.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar