Mansur Yavaş ve Gökhan Özoğuz'dan sürpriz buluşma!

Mansur Yavaş ve Gökhan Özoğuz'dan sürpriz buluşma!
Katıldığı bir televizyon programı nedeniyle geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'la bir araya geldi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve gündem konularına getirdiği eleştiriler nedeniyle adını sıklıkla duyuran Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz aylarda destek verdiği Ekrem İmamoğlu ile görüşmüştü. Özoğuz, şimdi de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mansur Yavaş fotoğrafa, "Ülkemizin sevilen sanatçılarından Gökhan Özoğuz ile bir araya geldik. Ankara'nın kültür ve sanat başkenti olması yönünde yaptığımız çalışmaları sanatçılarımızın iş birliği ile gerçekleştireceğiz." notunu ekledi.

mansur-yavas-gokhan-ozoguzla-b-5msd-png.png

Özoğuz'dan yanıt geldi 

Gökhan Özoğuz ise Mansur Yavaş'a yanıt olarak, şu sözleri kullandı:

"Bizler tarafımızı; Parti gözetmeksizin Ülkemizi kucaklayan,Şefkatli,Babacan,Şefaf siyaset yapan,Hak Hukuk Adalet gözeten,Derdi ile dertlenen,köklerine bağlı ve İlerici,Liyakat gözeten,Eşitlikçi,Barışçı,sadece Halkı için çalışanlardan yana seçtik ve seçeceğiz! Dürüstlük hep kazandı"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar