Mansur Yavaş İvedik Osb’de sanayicilerle buluştu: Hiç kimseyi ayırmadık

Mansur Yavaş İvedik Osb’de sanayicilerle buluştu: Hiç kimseyi ayırmadık
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Teknopark Ankara tarafından düzenlenen programda sanayicilerle görüştü.

Ankara'da gerçekleşen İvedik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Teknopark Ankara programında Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'nın sanayicileri ve girişimcileriyle bir araya geldi.

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar ve İvedik OSB ile Teknopark Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin'in de katıldığı toplantıda Yavaş, 2019'dan bu yana gerçekleştirdiği projeleri anlattı.

mansur-yavas-ivedik-osbde-sanayicilerle-bulustu-1.jpg

"FARKLI BİR BELEDİYECİLİK YAPTIĞIMIZA İNANIYORUZ"

Yavaş, konuşmasına Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat Depremleri'nde hayatını kaybeden vatandaşları anarak başladı ve depremzede vatandaşları misafir etme çabalarını vurguladı. 2019'dan bu yana belediyecilik anlayışlarını anlatan Yavaş, "Farklı bir belediyecilik yaptığımıza inanıyoruz. İş başına gelir gelmez öncelikle kendim dâhil belediyenin hiçbir personelinin ayrıcalıklı olmadığını, Ankara halkının verdiği gelirlerle maaşını aldığını dolayısıyla onlara eşit hizmet etmesi gerektiği inancıyla rozetimizi çıkardık" ifadelerini kullandı.

mansur-yavas-ivedik-osbde-sanayicilerle-bulustu-2.jpg

YAVAŞ'TAN 'ŞEFFAF BELEDİYECİLİK' VURGUSU

Yavaş, belediye kaynaklarının israf edilmeden, ihtiyaçlar doğrultusunda harcandığını vurgulayarak, "İçinde insan olmayan hiçbir projeye imza atmadık. İsrafı ortadan kaldırdık. Türkiye’de ilk defa 4 bin ihaleyi canlı yayınladık. Meclis toplantılarımız canlı yayınlanıyor. Belediyemizin web sayfasında tüm harcamalarımız kuruşuna kadar yer alıyor. Şeffaf belediyecilik budur" dedi.

mansur-yavas-ivedik-osbde-sanayicilerle-bulustu-5.jpg

"DEVLETİN PARASIYLA REKLAM YAPMAYI SEVMİYORUM"

Ayrıca, belediyenin önceki dönemlerdeki uygulamalarından farklı olarak asfalt ve kavşak çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ancak bunlara açılış yapmadıklarını belirten Yavaş, "Ben devletin parasıyla reklam yapmayı sevmiyorum. Bir de yaptığımız asfalt, kavşak kaldırımlarının belediyecilik sayılmaması gerektiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

mansur-yavas-ivedik-osbde-sanayicilerle-bulustu-7.jpg

Ankara'ya hizmet ederken sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaptıklarını ve belediye meclisinden bir tane rantlı imar geçmediğini belirten Yavaş, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediklerini vurguladı.

Yavaş'ın yanı sıra toplantıda konuşan diğer katılımcılar da Ankara'nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen hizmetler ve işbirliklerinden bahsettiler. İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin, Ankara Büyükşehir Belediyesinin bölgeye sağladığı hizmetlerden övgüyle bahsederek teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar