Mansur Yavaş ile Turgut Altınok’un arasındaki farkı gösteren video viral oldu

Mansur Yavaş ile Turgut Altınok’un arasındaki farkı gösteren video viral oldu
Ankara’nın mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mansur Yavaş ile AKP ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’un arasındaki farkı gösteren bir video sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. İşte o video…

14 - 28 Mayıs'ta düzenlenen cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde önceki yıllara göre bariz bir şekilde oy kaybı yaşadığı görülen AKP’de yerel seçim hesapları, 'kazanacak aday’ vurgusu üzerinden kurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özellikle İstanbul ve Ankara’yı ana muhalefetten geri almanın hesaplarını yaparken, bu iki ilde ‘en güçlü’ olduğunu iddia ettiği adaylarını yarışa soktu.

İstanbul’da İmamoğlu’na karşı Murat Kurum’u aday gösteren Erdoğan, 2019'da kaybettiği Ankara'da mevcut büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş'a karşı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u aday çıkardı. İki aday seçim çalışmalarına start verirken, sosyal medyada Yavaş ile Altınok’un arasındaki farkı gösteren bir video viral oldu.

Seçmenin hangi adayı destekleyeceği konusunda anketler yapılmaya başlanmasıyla, sosyal medyada bir görüntü izlenme ve paylaşma rekorları kırdı.

İKİ ADAY ARASINDAKİ FARK

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve ABB Başkan adayı Turgut Altınok iki ayrı karede yorum yağmuruna tutuldu.

Sol tarafta yer alan Yavaş'ın gerçekleştireceği ziyaretlerde tek bir araç kullandığı ve koruma ordusuyla gezmediği görülürken, Altınok’ta ise durumun tam tersi olduğunu fark edildi.

ABB Başkan adayı Altınok'un yapacağı ziyaretlere dev araç konvoyuyla ve arkasındaki koruma ordusuyla gittiği görüldü.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar